Ivanka Trump: U Japanu zablistala u kimono haljini

Piše: Redakcija

Ivanka Trump, ili kao što je neki nazivaju prva kćerka, savjetnica Donalda Trumpa nalazi se u posjeti Japanu, zbog međunarodne konferencije Svjetska skupština žena, gdje je mediji prate u stopu.

Na svečanoj večeri s premijerom Japana, Shinzoom Abeom, lijepa mama troje djece, iznenadila je prisutne u kimono haljini inspirisanoj Japanom.

Zanimljiva haljina inspirana Japanom, s velikom crnom mašnom oko struka naglasila je Ivanku vitku liniju, a efektan stajling začinile su crne stilettice i trendi frizura s laganim uvojcima. Haljina je napravljena u Italiji i košta 2000 dolara.

Ivanka koja je 30. oktobra proslavila 36. rođendan bila je vrlo zadovoljna susretom s japanskim premijerom koji ju je iznenadio s rođendanskim buketom cvijeća.

“Nezaboravna noć u Tokiyu”, napisala je omiljena Trumpova kćer na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti