Miss svijeta na udaru kritika: Zbog toplesa Megan Young treba vratiti krunu

Piše: Redakcija

Filipinka Megan Young nije dugo uživala u sreći zbog osvajanja titule Miss svijeta. Naime, čim su joj organizatori Izbora na glavu stavili krunu, internet portali i dnevna štampa počeli su objavljivati naslove kako, od prošle sedmice najljepša žena svijeta, treba vratiti titulu, jer je prošle godine pozirala u toplesu za časopis “Rouge”.
Kritičari je prozivaju za popularizaciju golotinje i traže da se odrekne krune zbog nedostojne prošlosti. Young je rodom Amerikanka, iako je odrasla na Filipinima koje je i predstavljala na ovogodišnjem izboru za Miss svijeta.
– Ona bi trebala biti uzor mladim djevojkama širom svijeta, trebala bi ih voditi svojim primjerom, a ne promicati golotinju – kritiziraju Megan.
Iz direkcije za Miss svijeta otkrili su da su zaprimili mnogo prigovora na račun Megan no direktor direkcije Cory Quirino kaže da su znali sve o njenoj prošlosti i zadovoljni su izborom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti