Toni Cetinski: U najtežim danima, porodica mu je najveća podrška

Piše: Redakcija

Karijeru i život Tonija Cetinskog obilježili su mnogi usponi i padovi. Ali saobraćajna nesreća koja mu se dogodila prošle sedmice je posljednja u nizu tragedija s kojom se mora nositi.

Naime, prošlog petka u u 14 sati svojim Mercedesom S klase u uskoj jednosmjernoj ulici u Rovinju naletio je  na 62-godišnjeg muškarca.

Okolnosti ove nesreće, kako piše Story.hr, još uvijek nisu rasvijetljene i čeka se nalaz obdukcije, a Toni se potpuno povukao iz javnosti.  Tek u nedjelju je na Facebook profilu objavio emotivnu fotografiju upućenu prijateljima i porodici uz poruku zahvale što su sa njim u najtežim danima.

U rodni Rovinj Toni se sa suprugom Dubravkom vratio prije nekoliko mjeseci, nakon 25 godina života u Zagrebu, i to kako bi bio bliže roditeljima uz koje je iznimno vezan. Nadao se idiličnom nastavku života sa svojim voljenima, ali ovaj tragični događaj poljuljao je tu sliku.

Razlozi ove nesreće još uvijek su u nerasvjetljene. Kako piše, Story.hr, treba otkriti je li preminuli Ibrahim Kevljanin, čije su tijelo ispod automobila izvlačili vatrogasci, u trenutku nesreće već ležao na cesti ili je pao pod automobil. Policija je na mjestu događaja obavila alkotestiranje vozača i nalaz je bio negativan, a Toni je odvezen i na analizu krvi i urina kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem alkohola ili opijata.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti