Nova Azra od danas u prodaji: Glumac Irfan Ribić nakon što je multipla sklerozu liječio uljem kanabisa sprema se za maraton

Piše: Redakcija

Dragi naši, od danas je u prodaji novi broj magazina “Azra”.

Irfan Ribić u velikoj ispovijesti govori o danu kad mu je dijagnosticirana multipla skleroza, razlozima zbog kojih ju je liječio uljem kanabisa za čiju legalizaciju u zdravstvene svrhe se danas snažno bori. Iako su mu kaže, ljekari prognozirali da će završiti u kolicima, Irfan je kaže, danas zdrav i nakon polumaratona, sprema se da istrči i svoj prvi maraton.

Enver Hadžiomerspahić nas upoznaje s drugom stranom svoje ličnosti. Vrsni umjetnik i intelektualac koji je zaslužan za osnivanje Ars Aevija, i u 71.godini života biciklom odlazi na more. S nama dijeli anegdotu iz noći pred sarajevsku Olimpijadu kada je cijelu noć svirao frulu ne bi li snijeg prestao padati.

Manekenka Nina Morić dvije godine se bori da vrati skrbništvo nad sinom, koga je sud dodijelio majci njenog bivšeg supruga. Zagrepčanka s adresom u Italiji tvrdi da joj je srce slomljeno zbog ovoga, i da nisu tačni navodi da se pokušala ubiti.

Kevin Spacey u žiži je interesiranja svjetskih medija. Optužuju ga za seksualno napastvovanje od prije 30 godina, a on konačno priznaje da je imao veze i s muškarcima i ženama, i da će ubuduće živjeti kao homoseksualac.

Bh. glumica Hasija Borić 35 godina je u humanoj misiji.

Željko Vasić: Kćerku budim riječima: Sve su princeze odavno ustale, samo najljepša još spava.

Moda: Birajte baršun i šareno, a ove sedmice biste mogle kopirati i stil Kendall Jenner.

Dizajneri su odlučili: Black Flame će dominirati u uređenju doma

Pitali smo stručnjake: Koliko je opasan povratak lipoma, savjetujemo vas i kako ojačati imunitet

Fudbaler Mario Vrančić je djevojku Adnu zaprosio na punom stadionu, za “Azru” govori o njihovoj ljubavi.

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti