Victoria Beckham o modnim greškama iz prošlosti: Imala sam trajnu fizuru koja je izgledala neukusno

Piše: Redakcija

Supruga proslavljenog fudbalera Davida Beckhama, nekadašnja članica grupe Spice Girls Victoria Beckham danas je modna ikona.

U intervjuu za američki  “Vogue” prisjetila se svog stila dok je bila članica mega popularne grupe. Iako je otkrila da se prije nije oblačila oskudno, u grupi Spice Girls to je bilo pravilo.

–Jesam li imala trajnu frizuru koja je izgledala neukusno? Jesam. Jesam li nosila čudne farmerke? Jesam. Jesam li nekad bila nepristojno obučena? Ne, dok nisam bila članica Spice Girls. Mama Jackie  me nikada ne bi pustila takvu napolje – kazala je Victoria za Vogue.

Međutim nakon što je napustila grupu Victoria je postala uspješna modna dizajnerica.

–Pomogla mi je porodica koja me je uvijek bodrila i tvrdila da mogu postići sve. Kad god sam govorila da nešto ne mogu, otac nije htio to da sluša. Govorio je: ‘Kako misliš da ne možeš? Zašto?’ Tako i ja danas radim sa svojom djecom – rekla je.

Na pitanje koji izgled iz perioda Spice Girls joj je bio najbolji gospođa Beckham rekla je da je to period kada je snimala spot za pjesmu “Goodbye”.

– Tada sam imala kratku kosu i prirodnu šminku – rekla je sada već uspješna dizajnerica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti