Susret s fanom: Messiju bilo neugodno, pa se poslije izvinjavao zbog blamaže

Piše: Redakcija

Leo Messi nema mira gdje god se pojavi, pa su ga od dolaska u Moskvu posvuda opsjedali fanovi i tražili fotografiju – piše 100posto.hr. Kad mu je u hotelu prišao Sebastian Driussi, Leo se pristojno zaustavio, odradio kratko poziranje i nastavio svojim putem.

Driussi je nogometaš Zenita, koji je došao posjetiti sunarodnjake. Ovog ljeta došao je u ruski klub za 15 miliona eura iz River Platea, a s Messijem se poznaje od ranije. Međutim, Leo ga nije prepoznao, mislio je da se radi samo o još jednom u nizu fanova.

Pa kad je Driussi fotografiju objavio na Instagramu, tagirao ga i zahvalio idolu, Messi se zacrvenio, a kad su ga poslije pitali o toj anegdoti, rekao je da mu je bilo jako neugodno te da mu je poslije poslao poruku u kojoj mu se izvinio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti