Brooklyn Beckham sve više liči na slavnog oca

Piše: Redakcija

Sin najpopularnijeg bivšeg fudbalera Davida Beckhama,  Brooklyn Beckham sve više liči na svog oca, a često ih se može vidjeti u gotovo identičnim odjevnim kombinacijama.

Pa iako  već dovoljno odrastao da vodi samostalan život, mladi ljepotan i dalje rado provodi vrijeme sa svojim roditeljima.  Brooklyn se  često ugleda na oca i u njemu vidi uzor, a to je dokazao svojom posljednjom objavom na Instagram profilu koju je podijelio i sam David.

David i Brooklyn su se u izlasku na pizzu modno uskladili, a jedina razlika u njihovim modnim kombinacijama bila je u boji majice.  Osim po odjeći, Brooklynovo ugledanje na oca vidi se i po tetovaži. Doduše on za razliku od Davida koji je svoje tijelo ukrasio brojnim trajnim crtežima,  ima samo jednu tetovažu na desnoj ruci koja je nalik onim očevim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti