Dugo očekivani film Žaba dolazi u naša kina

Piše: Redakcija
Zbog velikog interesovanja za film, koji je osvojio srca publike Sarajevo Film Festivala, čemu najbolje svjedoči i Nagrada publike koja mu je dodijeljena, putujuće kino SFF-a i Obala Art Centar će u saradnji sa producentskom kućom Refresh obradovati publiku širom BiH, javlja Fena

Gračanica je prvo mjesto gdje će film biti prikazan i to 11. i 12. novembra.

Nakon Gračanice slijede Dom kulture Srebrenik (13. i 14. novembar), Bosanski kulturni centar Živinice (15. i 16. novembar), Gradski bioskop Bijeljina (17. i 18. novembar), Dom omladine Zvornik (19. novembar), Kino dvorana Ugljevik (20. novembar), Bioskop centra za kulturu i sport Rogatica (22. novembar), Dom kulture Bratunac (23. i 24. novembar), Bosanski kulturni centar Tuzla (26, 27. i 28. novembar), JU BKC Alija Izetbegović u Kalesiji (29. novembar).

U svim navedenim gradovima film će se prikazivati u dva redovna termina.

Izuzetna glumačka ekipa koju sačinjavaju Emir Hadžihafizbegović, Aleksandar Seksan, Mirsad Tuka, Moamer Kasumović, Selma Alispahić, Boro Stjepanović, Ilir Tafa, Nermin Omić, Alisa Čajić-Drmać, Vlasta Velisavljević, Sadžida Šetić, Mugdim Avdagić nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

– Ako svemu dodamo i to da će se turneji, u skladu sa obavezama, pridružiti i ekipa filma kako bi se družili sa publikom u nekim od bh. gradova, sa sigurnošću možemo ustvrditi da ćemo imati jedno od najuzbudljivijih izdanja Operacije kino – navodi se u saopćenju SFF-a.

Cijena ulaznice za redovne projekcije je 5,00 KM, a organizatori su se odlučili i ponuditi popularne cijene od 3,00 KM za organizovane školske projekcije.

Pročitajte još