Saša Kovačević: Volio bih da dobijem djevojčicu

Piše: Redakcija

Pjevač Saša Kovačević ne krije da je u vezi sa Zoranom Tasovac srećno zaljubljen, te da su mu najvažniji mir i podrška koje dobija od svoje ljepše polovine. No, za ovog pjevača je svojstveno da svoju vezu krije daleko od očiju javnosti, a za “Alo” otkriva zašto je to tako.

– Ne mogu da kažem da se krijemo. Oboje smo takvi tipovi da ne volimo da dijelimo privatnost s drugima, niti da naš ljubavni život bude pod lupom javnosti. Bitan nam je mir i želimo da ga što duže sačuvamo. Vjerujem da je Zorana ona prava – rekao je popularni pjevač.

Osim ovoga, Saša je otkrio i da želi da postane otac.

– Očinstvo je najljepša stvar koja muškarcu može da se desi. Volio bih da prvo dobijem djevojčicu. Uvijek su mi bile nekako umiljate i slatke – objasnio je Saša.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti