Naomi Campbell u centru pažnje: Predstavljen Pirelli kalendar

Piše: Redakcija

Novi Pirelli kalendar za 2018. godinu ekskluzivno je predstavljen jučer u New Yorku. Zvijezde koje su imale tu čast da se slikaju za ovaj slavni kalendar između ostalih su Naomi Campbell koja je došla u pratnji poznatog repera Sean ‘Diddy’ Combsa, obučena u raskošnu bundu.

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, i ovog puta je mamila uzdahe, uprakos tome što ima 47 godina, Naomi i dalje izgleda isto kao i prije 15 godina.

Ispod bunde, koju je malo kasnije skinula, Naomi je obukla šljokičastu haljinu do poda u trendi crvenoj boji. Duga, puštena kosa sa blagim valovima i glamurozna šminka učinile se je zvijezdom večeri.

U novom Pirelli kalendaru za 2018. godine pojavljuju se zvijezde pored Naomi Campbell i Sean ‘Diddy’ Combs, Adwoa Aboah, Whoopi Goldberg, Lupita Nyong’o…

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti