Angelina Jolie: Glumica nikad mršavija

Piše: Redakcija

Popularna glumica Angelina Jolie ponovo je, kako prenose strani mediji, spala na nevjerovatnih 35 kilograma težine. Iako se u javnosti uglavnom pojavljuje u širokoj odjeći kako bi sakrila svoju kilažu, ovaj put joj to nije pošlo za rukom.

Naime, paparazzi su glumicu uslikali u Hollywoodu dok je izlazila iz jednog pozorišta, a crna suknja i siva majica su otkrile njene anoreksične ruke i noge.

Navodno je za njenu pretjeranu mršavost ‘kriva’ rigorozna prehrana koja se sastoji od kašike kokosovog ulja i šake žitarica za doručak, nekoliko badema i gumenih bombona ili proteinski shake za ručak te tanko narezanog odreska i čaše crnog vina za večeru. Naravno, ne treba isključiti ni stres zbog brojnih poslovnih obaveza, razvoda i brige o šestero djece.

Pogledajte kako Angelina izgleda.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti