Procurio video u kojem Demi Moore ljubi tinejdžera

Piše: Redakcija

Hollywood se posljednjih mjesec dana tresao od skandala vezanih za seksualne uznemiravanje i zlostavljanja, iz dana u dan dolaze priče i snimci iz prošlosti koji bi trebalo da dokažu da se takve stvari u svijetu slavnih i bogatih događaju decenijama.

Jedna od njih mogla bi biti i Demi Moore, a kao dokaz njene “burne prošlosti” je snimak iz 1982. godine, na kojem tada 19-godišnja glumica ljubi 15-godišnjeg Philipa Tanzinija.

Glumica je s Tanzinijem glumila u sapunici Opšta bolnica, a privrženost prema tinejdžeru pokazala je na proslavi njegovog 15. rođendana.

Zanimljivo je da je u to vrijeme Demi bila udana za Freddy Moorea. Ušla je u brak sa samo 17 godina.

Video poljupca je na svjetlo dana izašao još 2012. godine, ali velika ekspolozija u posjećenosti dogodila se tek u posljednjih mjesec dana, nakon izbijanja skandala o seksualnom uznemiravanju.

Karijera Demi je nakon uloge u sapunici doživjela srectan uzlet, dok se Tanzini izgubio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti