Problemi u raju: Buraku Özçivitu nije lako

Piše: Redakcija

Nakon što je nedavno završio u bolnici, poznati turski glumac Burak Özçivit,  se u prvim mjesecima braka suočio s velikim poteškoćama.

Naime, popularni turski par Burak Özçivit, poznatiji kao Bali-beg  i Fahriye Evcen, prije nekoliko mjeseci uselio je u kuću iz snova. Međutim budući da su zaključili da im za održavanje kuće treba stručna pomoć, boje se da će ukoliko nekoga zaposle javnost saznati pojedinosti iz njihovog privatnog života.

Odlučili su se baciti u potragu za stručnom pomoći, ali to im nikako ne ide od ruke. Fahriye je čak obavila razgovore s petnaestak osoba koje su joj poslale agencije, ali nije našla onu pravu. Tada se slavni par obratio prijateljima za pomoć:

– Želimo ženu od povjerenja koja zna držati jezik za zubima kako bi ono što se u kući događa u kući i ostalo – piše Story.hr.

Dodatan problem je i Burakova povreda koju je zadobio na snimanju filma “Can Feda”, pa svojoj lijepoj supruzi ne može pomagati u kućnim poslovima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti