Britanci kritiziraju princa Harryja: Ovo mu nećemo oprostiti

Piše: Redakcija

Do nedavno je princ Harry važio za crnu ovcu kraljevske porodicu i baš kad se činilo da je svojim ponašanjem pokazao da se popravio i skrasio u vezi s glumicom Meghan Markle, napravio je gaf koji mu neki neće oprostiti.

Naime, princ je jučer na Dan primirja s bratom Williamom odao počast žrtvama Prvog svjetskog rata, ali došao je neobrijan. Mnogi su u tome pročitali nepoštovanje prema ovoj ceremoniji i važnom danu.

– Razočarao nas je. Morao se obrijati na ovako važan dan i to je pravilo koje se poštuje kad na sebi imate vojnu odoru kao što ju je Harry imao – komentirali su poslije građani, a prenosi Huffington post. Brada je u britanskoj vojsci zabranjena, ali s kraljevskog dvora poručuju kako je princ Harry prije dvije godine napustio vojsku i nije više aktivan, pa prema tome nije prekršio ni pravila, a to potvrđuju i iz ministarstva obrane – prenosi vecernji.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti