Novi apartmani kompanije Emirates za luksuzno putovanje

Piše: Redakcija

Jedna od najluksuznijih aviokompanija, Emirates, predstavila je potpuno redizajnirane interijere svojih aviona tipa Boeing 777, uključujući i onaj najiščekivaniji – privatne apartmane u prvoj klasi.

U Boeingu 777 već je postavljeno šest luksuznih kabina koje sadrže golema sjedišta koja se mogu transformirati u krevet. Ispred je golemi televizor, a izvan aviona Emirates je postavio HD kamere kako bi ljudi koji sjede u apartmanima na sredini aviona ipak mogli zaviriti kroz virtualni prozor i gledati što se vani događa.

Najnoviji proizvod Emiratesove prve klase donosi dizajnerske značajke Mercedes Benzove S-klase, kombinirajući tako najbolje od ovih dvaju brendova poznatih po inovacijama, luksuzu i komforu.

Najnoviji avioni tipa Boeing 777 s ovim značajkama počet će s letenjem 1. decembra, i to najprije na letovima prema Ženevi i Bruxellesu.

U Emiratesu su priznali da su potrošili milione dolara za razvoj prve klase i da je cijeli proces trajao godinama, ali tačan iznos koji su uložili nisu otkrili. Velik dio novca uložen i u reklamiranje za koje je zaslužan legendarni voditelj Jeremy Clarkson.

https://youtu.be/ibqncXGMa4E

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti