The X-Files: U januaru nova sezona kultne serije

Piše: Redakcija

Prva epizoda jedanaeste sezone serije “The X-Files” biće emitovana 3. januara 2018. godine, a u njoj će osim  Davida Duchovnyja i Gillian Anderson glumiti i Haley Joel Osment i Ryan Murphy.

Fox je saopštio  da će jedanaesta, odnosno druga sezona nakon hijatusa, imati ukupno 11. epizoda, a osim pomenutih glumaca, u novu sezonu će biti uključene i gostujuće zvijezde Annabeth Gish, Robbie Amell i Lauren Ambrose.
Ljubitelji ove kultne serije će u novoj sezoni moći  vidjeti Angelu Bassett, Conniea Brittona i Petera Krausa kao članove raznih timova za hitne reakcije u Los Angelesu. Sigurno je da glumačka ekipa obećava, a ostaje samo da se vidi da li će nova sezona opravdati očekivanja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti