Suzana Mančić priznala koliko mjesečno troši: Moj život je skup

Piše: Redakcija

Najpoznatija i jedna od najljepših bivših loto djevojaka Suzana Mančić voli luksuzan stil života, a to je i javno priznala nedavno. Kaže kako joj je mjesečno potrebno barem dvije hiljade eura za osnovne životne troškove.

– Jednom sam rekla koliko mjesečno trošim i svi su oko mene pali u nesvijest. Treba mi najmanje dvije hiljade eura da preživim mjesec. Moj život je skup, od troškova automobila, garaže, održavanja velikog stana, djeci još uvijek plaćam školarinu, moji troškovi uljepšavanja, telefon – nabrajala je Mančić na što sve troši novac i priznala kako zbog toga zna ući i u minus.

– Ali meni to nije problem, ja još uvijek imam dovoljno posla i uvijek mi nešto kapne da pokrijem te troškove – rekla je Suzana.

Foto: Magazin HELLO

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti