Eva vs. Victoria: U istoj odjevnoj kombinaciji

Piše: Redakcija
      Eva Longoria i njena najbolja prijateljica, modna dizajnerica Victoria Beckham, zablistale su na gala večeri neprofitne organizacije Global Gift Gala u Londonu u istoj odjevnoj kombinaciji
Eva Longoria neumorno radi kao ambasadorica neprofitne organizacije ”Global Gift Gala” u nekoliko zemalja svake godine. Ovoga puta doputovala je u London kako bi sudjelovala na humanitarnoj večeri udruge.
Jedna od glavnih zvijezda popularne serije “Kućanice”  upravo je taj događaj iskoristila kako bi  pokazala da haljine i suknje nisu jedini ženstveni komadi odjeće. Svoju senzualnost savršeno je istaknula elegantnim odijelom crne boje, majicom dubokog dekoltea te crnim sandalama visokih potpetica i otvorenih prstiju. Od nakita je stavila tek decentnu ogrlicu.

Na večeri pridružila se i Victoria Beckham, a njihova modna izdanja bila su gotovo jednaka. I Victorija je odjenula crno odijelo sastavljeno od crnih hlača cigareta kroja, plave svilene bluze te sakoa koji neodoljivo podsjeća na bezvremenski dizajn Yves Saint Laurenta iz 1960-ih.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti