Jennifer Lawrence o hakerskom skandalu: To je osjećaj ranjivosti koji se ni sa čim ne može uporediti

Piše: Redakcija

Glumica Jennifer Lawrence se prije tri godine našla u središtu skandala kada je haker objavio njene privatne fotografije na kojima je potpuno gola, a glumica je tek nedavno o tome govorila u javnosti.

– Kada sam bila hakovana to je bilo osjećanje ranjivosti koje se ni sa čim ne može uporediti. Osjećala sam se kao da me grupno siluje cijela planeta. Nije postojala osoba na svijetu koja uz pomoć samo nekoliko klikova nije mogla da me vidi golu – rekla je ona za “The Hollywood Reporter”.

Glumica je priznala da joj je ovaj hakerski skandal prouzrokovao mnoštvo teških trenutaka u životu.

– Neko mi je, prije oko godinu i po dana, rekao kako je divno što sam dobar uzor djevojčicama. Morala sam da se zaključam u kupatilo kako bih plakala, jer sam se osjećala kao neki prevarant – dodala je Jennifer.

Haker je početkom ove godine osuđen na devet mjeseci zatvora zbog upadanja u naloge više od 300 ljudi, među kojima su mnoge poznate osobe.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti