Shakira prvi put u javnosti nakon objave o njenoj bolesti

Piše: Redakcija

Lijepa Kolumbijka, Shakira prije dvije sedmice otkazala je  zbog zdrastvenih teškoća koncerte u Kolnu, Parizu, Amsterdamu i Antwerpu.

Naime, zbog ozbiljno štećenih glasnica pjevačica je morala otkazati čak 17 nastupa. Shakira nije mogla izdržati tempo tijekom priprema, a uz sve to u medijima se pisalo kako u njenoj vezi sa Gerardom Piqueom ima problema.

– Tijekom svih ovih godina koliko pjevam, nikada se nisam suočila sa situacijom poput ove. Ne mogu dočekati dan kad ću se vratiti na pozornici i čuti vas kako pjevate sa mnom – napisala je, između ostalog, u izjavi za medije.

Shakira koja s porodicom živi u Barceloni, jučer je viđena u izlasku iz kuće prvi put nakon tužne objave o bolesnim glasnicama. Izgledala je zabrinuto, bez šminke.

Ranije tog dana ispred kuće je snimljena i medicinska sestra koja pjevačicu posjećuje u njenom domu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti