Samopouzdanje kao na modnoj pisti – svaki dan

Piše: Redakcija

Ponekad i najmanja podrška za Vaše samopouzdanje može napraviti veliku razliku. Always Ultra to zaista razumije i više od 20 godina prati i prepoznaje potrebe žena, dizajnirajući proizvode koji ženama trebaju i u potpunosti odgovaraju – od udobnosti i prozračnosti do maksimalne zaštite i sigurnosti.

Novi Always Ultra pružaju Vam toliki osjećaj komfora i udobnosti, da zaboravite da ih nosite. Kompletnija linija Always Ultra higijenskih uložaka je redizajnirana i pruža jedinstveni osjećaj dodira pamuka, mekoće, zaštite i fleksibilnosti. Always Ultra Vam olakšava dan, čuva Vaše samopouzdanje i omogućava da svaki dan Vaši koraci budu samouvjereni, baš kao da ste na modnoj pisti.

S dva puta većim volumenom upijanja, a istovremeno dva puta manjom površinom koja dodiruje Vašu kožu, te dermatološki testiranim gornjim slojem, Always Ultra je Vaš najbolji izbor.

Pet razloga da izaberete novi Always Ultra

1. Više pamuka za nježniji dodir Vaše kože

2. Dva puta manja površina koja dodiruje Vašu kožu, za veći osjećaj slobode pokreta

3. Dva puta više upijanja za udobniji osjećaj suhoće

4. Dermatološki testiran kako bi bio bolji za Vašu kožu

5. Najbolja Always Ultra udobnost i zaštita

Ponekad je potreban samo mali poticaj našem samopouzdanju da bismo zadržale osmijeh na licu, bez obzira koji je dan u mjesecu. Neporeciva je istina da male stvari čine ogromne razlike. Zato, Always nudi i nekoliko malih savjeta kako biste svakodevno koračale samouvjereno kao na modnoj pisti:

1. Odjenite udobno donje rublje

2. Obujte seksi cipele: uskladite svoje cipele sa svojim raspoloženjem i osjećajte se sjajno

3. Volite svoj hod: neka Vas drugi po njemu prepoznaju

4. Koristite Always Ultra za najbolju udobnost i vrhunsku zaštitu

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti