Severina proslavlja dvije godine braka s Igorom: Mome su srcu dovoljne tvoje grudi i krila moja za tvoju slobodu

Piše: Redakcija

Mome su srcu dovoljne tvoje grudi i krila moja za tvoju slobodu. Iz mojih usta poletjet će u nebo ono što je spavalo u tvojoj duši, napisala je Severina pored fotografije kojom je obilježila dvije godine braka sa suprugom Igorom Kojićem.

Na današnji dan prije dvije godine par je organizirao svečanu  proslavu u Beogradu gdje su slavili s 500 zvanica. Seve je nosila vjenčanicu Matije Vuice, a kasnije se presvukla također u haljine koje je dizajnirala njena omiljena dizajnerica. Igoru i Severini pjevao je Petar Grašo, a i ostali poznati gosti rado su se tada primili mikrofona.

Ranije, u septembru 2015. godine, par je zavjete izmijenio i u baljanskoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti, čemu je svjedočio samo najuži krug porodice i prijatelja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti