Tara Reid: Nikad mršavija, nećete prepoznati slavanu glumicu

Piše: Redakcija

Tara Reid u 42. godini ponovno se zaljubila. Već tri mjeseca u vezi je s Tedom Dhanikom s kojim su je paparazzi snimili u srijedu u noćnom izlasku. No iako je zvijezda na licu imala osmijeh, većini je u oči upao njezin zabrinjavajuće mršavi izgled. Traperice i crni topić istaknuli su njezinu sve vitkiju figuru, a zbog otvorenih leđa do izražaja du došle i njezine kosti. Glumica je nedavno i komentrisala navode da je anoreksična jer su joj dosadili komentari po medijima.

Profimedia

– Nisam anoreksična. Moja težina se ne mijenja, takva sam kakva sam. Ovo je moja težina i želim da me svi ostave na miru – objašnjava Tara.

Profimedia

Dodala je da se godinama već suočava s raznim nazivima koja joj javnost dodjeljuje te da je ponekad jako teško nositi se s time.

– Ja jedem. Jedem sve ovo vrijeme – dodala je.

Unatoč negativnosti koja ju okružuje, Tara tvrdi da je najsretnija na svijetu. Trenutačno ima plan rada na devet filmova, a jedan će početi snimati početkom 2018. godine gdje će joj partner biti John Travolta.

Profimedia

Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti