Celebrity ranoranioci: Pogledajte kada ustaju

Piše: Redakcija
Super izgledaju, rade na pet različitih projekata i još imaju vremena za porodicu i obilaženje evenata. Kada slavne osobe sve to stižu?
Moćnicima iz celebrity industrije i poslovnog svijeta novac omogućava da neke stvari naprave brže i efikasnije od nas, običnih smrtnika, koji se sami moramo brinuti za svoju šminku, frizuru, garderobu, čišćenje i kuhanje, ali to ne znači da najuspješniji među njima svaki dan spavaju do podneva i zatim se izležavaju uz bazen.  Pogledajte kada ustaju celebrity ranoranioci:Michelle Obama – 04.00

Bivša prva dama ustaje u 4 ujutro kako bi sa suprugom vježbala u kućnoj teretani. “Obično tamo stignem prije njega. Gledamo sportske kanale, vježbamo i pričamo”, izjavila je.

Anna Wintour – 05.45

Strah i trepet modnog svijeta, Anna Wintour ustaje svaki dan u 05.45 kako bi mogla sat vremena igrati tenis prije nego joj frizerka isfenira kosu na prepoznatljivu frizuru.

Gwyneth Paltrow – 04.30

Popularna glumica ustaje ovako rano jer želi biti u miru i vježbati jogu. “Nisam jutarnji tip. To je stvar upornosti”, izjavila je za In Style.

Mark Wahlberg – 02.30

Slavni glumac i producent ustaje u suludo doba kako bi odradio čak dva treninga. Prvo vježba u kućnoj teretani, a zatim se vozi do košarkaškog igrališta gdje igra košarku. Već u 6 jede doručak koji se sastoji od salate i piletine, piše Standard.co.uk.

Victoria Beckham – 06.15

Mama Beckham ustaje nešto iza 6 sati, ali ne zbog tjelovježbe. Želi imati sat vremena za posao, prije nego klinci ustanu iz kreveta.

Howard Schultz, generalni direktor Starbucksa – 04.30

Howard ustaje jako rano, dva sata čita novine, pretražuje internet i vježba, a zatim kreće na posao.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti