Ella Dvornik pokazala kako njeno tijelo izgleda deset dana nakon poroda

Piše: Redakcija

Prije deset dana Ella Dvornik na svijet je donijela svoje prvo dijete kojem su ona i njen partner Charles Pearce dali poprilično neobično ime – Balie Dee. U međuvremenu mama i kćer stigle su kući, gdje ih je dočekalo sve spremno za bebu, a ako je suditi prema fotografijama, najpoznatija hrvatska blogerica u novoj se ulozi odlično snalazi. Ella je s kćerkicom već obavila i prvu šetnju, a hrabro je i pokazala kako njeno tijelo stvarno izgleda deset dana nakon poroda.

– Nema pločica na vidiku – napisala je uz fotografiju gdje je njen trbuščić još vidljiv.

Mnogi su je pohvalili zbog ovog njenog poteza jer se u današnje vrijeme na društvenim mrežama danas čini kao da bi se kilogrami nakon poroda trebali ekspresno izgubiti, a linija vratiti na onu prije poroda dok kažeš keks.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti