Sve što niste znali o „Kako sam upoznao vašu majku“: Barney najviše zarađivao u ekipi, a kući odnio i cijeli separe iz puba

Piše: Redakcija

Serija “Kako sam upoznao vašu majku” omiljena nam je i nakon što smo je pogledali stotinu puta. U osam sezona nasmijali smo se, plakali smo, bili dirnuti i često iziritirani Tedom Mosbyjem. Ekipa iz sitcoma definitivno je došla blizu “Prijateljima”, ali i malo pomakla granice. Toliko detaljne razrade nekih radnji kroz više godina stvarno je zahtijevalo trud. A duge zimske večeri idealno su vrijeme da ponovno pogledamo cijelu seriju ponovno – i da saznamo neku ozbiljnu triviju.

Sve scene s Tedovom budućom djecom snimljene su za vrijeme prve dvije sezone kako bi stalno bili jednako stari tijekom serije. To znači da su sve scene u finalnoj epizodi snimljene već na početku. Djecu su glumili Lyndsy Fonseca i David Henrie.

Alyson Hannigan, odnosno Lily, samo je 14 godina mlađa od Chrisa Elliota, koji u seriji glumi njenog oca.

Suprug Neila Patricka Harrisa, David Burtka, u seriji igra Scootera, prvog Lilynog dečka. Muž Alyson Hannigan, Alexis Denisof, igrao je Sandyja Riversa, dok je muž Cobie Smulder, Taran Killam, glumio Blaumana – piše 100posto.hr.

Sat u Marshallovom i Tedovom stanu uvijek je namješten na 4 sata i 20 minuta.

Glumac Scott Foley odbio je ulogu Teda Mosbyja, a Jennifer Love Hewitt nije htjela glumiti Robin Scherbatsky. Jim Parsons, kojeg znamo kao Sheldona iz Teorije Velikog praska, nije prošao na audiciji za Barneyja.

Prema broju Google istraživanja, fraza “Bro Code” nije postojala prije 2008. godine, što znači da ju je Barney zaista izmislio.

Adresa Tedovog, Lilynog i Marshallovog stana (iz prvih sezona) je križanje 75. i ulice Amsterdam.

U seriji su gostovale pjevačice Britney Spears, Jennifer Lopez i Katy Perry, Enrique Iglesias, Heidi Klum, dizajner Tim Gunn, kojeg znamo iz realityja “Project Runway”, glumac Bryan Cranston te voditelj i komičar Conan O’Brien.

Alyson Hannigan nije htjela ljubiti Jasona Segela jer je on bio dugogodišnji pušač. Tražila je prvo da on prestane pušiti, što je isprva odbio. Plaćao joj je 10 dolara za svaku cigaretu koju je popušio, a onda je ipak prestao – ali, samo na godinu dana. Zbog stresa je ponovno počeo, a ona je tražila da imaju što manje scena ljubljenja.

Plavi rog iz serije završio je kod Josha Radnora (Ted), žuti kišobrani kod redateljice Pamele Fryman te autora Craiga Thomasa i Cartera Baysa. Neil Patrick Harris doma je odnio cijeli separe u kojem je ekipa svaku večer pila u MacLaren’s pubu.

Svi iz ekipe dobivali su 120.000 dolara po epizodi, ali Neil Patrick Harris ipak je bio najveća zvijezda pa je on dobivao 210.000 po svakoj epizodi.

Sve internetske stranice iz serije su stvarne i još funkcioniraju. Tako da možete pročitati Barneyjev blog, pročitati zašto je Ted Mosby kreten, odnosno zašto nije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti