Jelena Rozga najtiražnija pjevačica u Hrvatskoj

Piše: Redakcija

Album “Moderna žena”  hrvatske pop pjevačice Jelene Rozge  nalazi se na prvom mjestu hrvatske službene liste prodaje albuma.

Ovaj album je bio na prvom mjestu  11 sedmica za redom, a prodan je u preko 5.000 primjeraka. U martu 2017. godine, samo tri mjeseca nakon objave, stekao je zlatnu certifikat.

 – Živimo u vremenima kada je kupovina CD-a postala rijetkost, a posjedovanje istog stvara sentimentalnu vrijednost. Upravo zbog toga sam ponosna i sretna da je upravo moj album ‘Moderna žena’ najprodavaniji album u 2017. Zahvalna sam cijelom svom timu, a posebno mojoj dragoj publici koja je uz mene sve ove godine. Možda tiraži danas nisu kao prije, ali osjećaj biti najprodavaniji je isti. Album ‘Moderna žena’ poruka je svima ženama da u životu budu hrabre i da mogu imati sve što im pripada, da se svatko prema njima mora odnositi s pažnjom i poštovanjem jer mi to itekako zaslužujemo – rekla je Jelena Rozga za Story.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti