Oglasila se Rooneyeva supruga: Ne primam Waynea u svoj život kao da se ništa nije desilo

Piše: Redakcija

Supruga Waynea Rooneya, Coleen, oglasila se prvi put nakon incidenteta u kojem je njen suprug uhapšen dok je u alkoholisanom stanju vozio ženu koju je pitao da li bi mogao da joj “pipa grudi”.

Coleen koja, čeka njihovo četvrto dijete, je u periodu kada se ovaj incident desio bila na odmoru, a nakon što se vratila uslijedio je obračun sa suprugom, ali i njegovom švalerkom. Coleen sve do sada nije o ovom događaju govorila u javnosti, a zatim je odlučila da svoj stav napiše na Facebooku.

– Vratila sam burmu. Nije mi bilo OK da je nosim neko vrijeme, jer je za mene burma znak posvećenosti i obaveze, a nisam bila sigurna šta se dešava s nama. Znam da me neki od vas žale i molim vas -nemojte. Zahvalna sam na lijepim riječima, ali ja sam jaka žena i ne sažaljevam se. Znam i da neki misle da sam glupa što ostajem u braku. Nisam, znam sebe i želim da pokušam ponovo. Prije nego što krenu kojekakvi naslovi – ne, ne primam Waynea nazad u svoj život kao da se ništa nije desilo. Da, bilo je ovo us*ano vrijme i da, vrijeme koje smo proveli odvojeni mi je samo pojačalo utisak da je brak gotov – napisala je ona.

Podsjećamo, Rooney je i 2010. godine bio sklon varanju, te je, kako su pisali strani mediji, supruzi priznao da se redovno  viđao s jednom prostitutkom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti