Brooke Shields progovorila o razvodu od Andrea Agassija: Rekao mi je da sam sretna što nismo imali djece

Piše: Redakcija

Glumica Brooke Shields gostujući u emisiji “Today showu”, progovorila je o razvodu s bivšim teniskim asom Andreom Agassijem.

– Ja sam prošla kroz razvod. Moj je bio relativn brz i relativno bezbolan, ali je interesantna jedna stvar. Rekao mi je da sam sretna što nismo imali djece, jer mi onda to ne bi olakšao. Upravo zbog toga i nisam htjela biti u tom braku – rekla je Shields.
Brooke je mislila na Andre Agassija, od kojeg se razvela samo dva dana prije njihove druge godišnjice braka.

Razvod je finaliziran 1999., piše “Dnevnik.hr”, a danas je Brooke u sretnom braku s Chrisom Henchyjem, s kojim ima dvije kćerke.

Nakon razvoda od Agassija, ulje na vatru je dodala njegova autobiografija, u kojoj je napisano kako je brak s Brooke bio greška. Glumica je kasnije izjavila kako nikad niije dala zeleno svjetlo za objavljivanje knjige i da Agassijeve tvrdnje nisu istinite.

[nggallery id=256]

http://www.youtube.com/watch?v=03fSFR9JTrQ

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti