Princ William: Sretan sam jer se Harry ženi, konačno više neće krasti hranu iz mog frižidera

Piše: Redakcija

Britanski prinčevi William (35) i Harry (33) u javnosti su se često međusobno zezali i uvijek pokazali kako imaju smisla za humor. Nestašni Harry pogotovo je poznat po duhovitim izjavama o svom bratu, kao naprimjer kad je Kate (35) bila drugi put trudna.

– Nadam se da će dobiti curicu jer će William tako više patiti – izjavio je Harry. Stariji William sad mu je vratio kad su ga pitali što misli o njegovim zarukama s američkom glumicom Meghan Markle (36).

– Jako smo uzbuđeni i sretni zbog njih. Osobno, nadam se da to znači da će se držati dalje od mog frižidera i da će prestati krasti moju hranu, što radi posljednjih godina – rekao je William.

On i Kate s djecom Georgeom i Charlotte prve godine braka živjeli su u dvosobnoj kući u koju se sad useljava Meghan. Kasnije su se preselili u veću rezidenciju, ali braća su komšije jer su obje kuće u sklopu Kensington palače. Već prije pričali su o tome kako Harry često navrati do Willa i Kate na ručak, a najviše voli kad vojvotkinja ispeče pile.

Zanimljivo je i to da je u prvom zajedničkom intervjuu sa zaručnicom ispričao kako ju je zaprosio u kuhinji, kad su “pokušavali ispeći pile”. Ima nade da će se Williamova želja ispuniti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti