Pamela Anderson iznenadila izjavom: Weinsteinove žrtve znale su u šta se upuštaju kad su išle u njegovu sobu

Piše: Redakcija

Pamela Anderson (50) komentirala je slučajeve seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu te pomalo šokirala izjavom da su žrtve Harveyja Weinsteina i drugih zlostavljača “znale šta mogu očekivati”.

Playboyjeva zečica, glumica i aktivistkinja za prava životinja i sama je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kad je imala šest godina zlostavljala ju je dadilja, s 12 godina silovao ju je 25-godišnjak, a kad je imala 16 silovali su je tadašnji dečko i njegovi prijatelji.

“Naučila sam da se više nikad ne stavljam u takve situacije. Kad sam došla u Hollywood naravno da su mi ponudili tzv. privatne audicije i stvari koje nisu imale smisla. To je samo zdrav razum. Nemoj ići u hotelsku sobu sama. Ako neko otvori vrata u kućnom ogrtaču, idi. Ali, znam da je Hollywood zavodljiv i ljudi žele biti slavni, pa nekad misliš da ćeš biti siguran s odraslom osobom u sobi”, rekla je Pamela.

Dodala je i kako se nije iznenadila kad su počele optužbe za zlostavljanje producenta Harveyja Weinsteina, kojeg je dosad više od 50 žena za to optužilo.

“Mislim da svi znaju da neke producente i ljude u Hollywoodu treba izbjegavati. Znaš u šta se upuštaš kad ideš u hotelsku sobu sama”, rekla je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti