“Mahalac” oduševio Dalmatince

Piše: Redakcija

Najveći teatarski hit ove sezone u BiH predstava “Ja, mahalac” koju je dosad u 25 izvođenja gledalo preko 10 hiljada poklonika, svoju je premijeru doživjela i u Hrvatskoj.

Od 3. do 5. oktobra “Mahalac” je igrao četiri puta, u Metkoviću, Zadru i u dva termina u Splitu. Samo u Splitu gledalo ga je skoro hiljadu ljudi koji nisu mogli sakriti oduševljenje cjelokupnom interpretacijom Dragana Marinkovića Mace.
Predstava je dobila i izvanredne kritike tamošnjih medija od Slobodne Dalmacije, Zadarskih novina, te najcjenjenijih portali dalmacijanews, ezadar.hr, infozona.hr i mnogih drugih.
U tim medijima napisano je između ostalog i ovo:

– Ako je smijeh uistinu lijek, Splićani koji su gledali Mahalca ne trebaju se ove zime bojati ni gripe ni prehlade. Bosanski je humor prilično poznat a, da ni stroga splitska publika na njega nije ostala imuna, potvrdio je dvosatni smijeh.
Ovim izvanrednim prijemom hrvatske publike otvoren je put za nova „mahalanja” u susjednoj državi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti