Pjevačica Pink: Odgajam djecu bez rodnih obilježja i ograničenja

Piše: Redakcija
Pjevačica Pink (38) nikad se nije pokoravala pravilima i uvijek je pričala o tabu temama. Nedavno je progovorila o tome kako je teško biti u braku jer se ponekad nedostaje redovnih stvari koje sam brak nalaže, a pričala je i o tome kako svoju šestogodišnju kćer Willow uči da ne bude opterećena izgledom i normama ljepote. Sad kaže kako nju i jednogodišnjeg sina Jamesona odgaja rodno neutralno.
“U našem domu ne postoje etikete. Prošle sedmice Willow mi je rekla da će se udati za Afrikanku. Pitala sam ju može li me naučiti kako se priprema afrička hrana, a ona je rekla da može jer će i tako živjeti s nama”, kroz smijeh je rekla pjevačica, koja je sretna jer djeca idu u vrtić u kojem se djeci također ne postavljaju ograničenja vezana uz rod i spol.
Iako kaže da se ponekad osjeća kao 12-godišnji dječak, a ne kao odrasla osoba, Pink uživa u majčinstvu.”Njih dvoje su najbolje odluke koje sam donijela u životu. Potpuno sam im posvećena”, rekla je Pink, koja je u braku s profesionalnim trkačem motora Careyjem Hartom (42).

View this post on Instagram

Dinner time

A post shared by P!NK (@pink) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti