Fahrije Evdžen: Supruga Bali-bega najsretnija žena u Turskoj

Piše: Redakcija

Fahrije Evdžen se okitila laskavom titulom na račun braka s kolegom Burakom Ozčivitom. Kad se ljetos udala za njega, obožavateljke Buraka Ozčivita zamrzile su je iz dna duše. Uprkos netrpeljivosti koju od tada ne kriju prema njoj na društvenim mrežama, pripadnice ljepšeg pola nedavno su je na jednom popularnom internet portalu izglasale za najsretniju ženu u Turskoj, pišu mediji.

Nema sumnje da se zavodnica, i supruga Bali-bega, Fahrije Evdžen (31) okitila tom laskavom titulom na račun svoje jače polovine. Čak 40 posto žena, od nekoliko desetina hiljada pristiglih glasova, ocijenilo je da ju je Burak učinio “kraljicom sreće”.

Zanimljivo je to da se sa ženama slažu i muškarci, ali iz potpuno drugačijeg razloga. Momci smatraju da je Fahrije jedna od najljepših glumica srceparajućih bosforskih melodrama, te da su joj lijepo lice i atraktivan izgled donijeli sreću u životu.
“Naravno da sam sretna pored muškarca kojeg volim najviše na svijetu, ali ne bih time banalizovala to predivno osjećanje”, rekla je Fahrije.
 Povezana slika

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti