Nova saradnja M.A.C i neokrunjene kraljice rapa Nicki Minaj

Piše: Redakcija

Kolaboracija između kozmetičkog diva i kontroverzne pjevačice Nicki Minaj zasigurno će razveseliti sve ljubiteljice M.A.C karmina, a svi prihodi od prodaje još jednom će ići u dobrotvorni fond za borbu protiv AIDS-a.  Baš kao i Kim, američka reperica Nicki Minaj osmislila je set karmina pastelnih boja, a njezin prvi veliki projekt u suradnji s popularnim brendom M.A.C Cosmeticsom najavljen je za sljedeću godinu.

Instagram

Reperica je na svojim društvenim mrežama najavila početak kampanje provokativnim teaserom. ‘Pogodite tko ponovno sarađuje s M.A.C -om? Jedva čekam da vam otkrijem uzbudljive detalje projekta na kojem radimo za nadolazeću godinu!’ – napisala je reperica u opisu prvih vizuala kampanje.

 

Instagram

Cijena karmina iznosi 17.50 američkih dolara, a dostupni su na M.A.C-ovoj stranici. Ovaj poduhvat osebujne muzičarke nije neočekivan, s obzirom na to da već nekoliko godina uspješno posluje i njezina linija parfema. Njezin parfemski biznis posluje toliko dobro da je do sada predstavljeno čak 10 parfema, štoviše predviđa se izlazak i novih.

Ovo također nije prvi put da M.A.C sarađuje s Nicki Minaj jer su već ranije imali nekoliko saradnji i special edition izdanja karmina koji su u prodaju pušteni u sklopu  M.A.C.-ove ‘Viva Glam’ serije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti