Jessica Alba: Plašila sam se da ću izgubiti sebe kad postanem majka

Piše: Redakcija

Iako je majka dvoje djece, koja se sprema za dolazak trećeg, glumica Jessica Alba otkriva kako je mislila da nije spremna za majčinstvo, jer se plašila da će izgubiti sebe i svoju karijeru.

Prilikom razgovora za magazin US Weekly, 36-godišnja Alba je pričala o načinu na koji balansira svoje majčinske i profesionalna obaveze. Svoje djevojčice, kaže, odgaja da budu jake, čvrste te da se znaju izboriti za sebe.

– Plašila sam se da ću izgubiti osjećaj za sebe kad postanem majka, ali ustvari sam pronašla istinsku sebe. Dobro je za moje djevojčice da vide kako imam mišljenje. Nadam se da će nešto od onoga što radim doprijeti barem do jedne od njih. Teško je jer odrastaju s puno više privilegija nego što sam ih ja imala -rekla  je Alba.

Glumica s mužem Cashom Warrenom ima dvije kćerke devetogodišnju Honor i šestogodišnjakinju Haven, a spremaju se za rođenje dječaka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti