Mama Belle i Gigi Hadid: Pokreće show za mlade manekenke i njihove mamadžerice

Piše: Redakcija

53-godišnja Yolanda Hadid, rođena je u Nizozemskoj, a karijeru je započela u tinejdžerskim danima, kada je potpisala ugovor s legendarnom agencijom Ford Models. Godinama JE putovala po svijetu snimajući editorijale, a 1994. udala se za milijunaša Mohameda Hadida i ostavila karijeru kako bi se posvetila porodici.

Tumblr

Par ima dvoje djece, Jelenu Gigi i Isabellu (Bellu), a razveo se 2000. godine. 2011. Yolanda se već udala za muzičara Davida Fostera, s kojim je bila u braku do 2015. godine. Nakon razvoda ponovno je promijenila prezime u Hadid kako bi imala isto prezime kao i njezine kćeri.

Nije tajna da je Belli i Gigi, koje su se u relativno kratkom roku vinule do zvijezda, mama Yolanda davala instrukcije te od samog starta radila u ulozi menadžera, kako bi svoje kontakte i znanje iskoristila na najbolji način.

Profimedia

Uspjeh svojih kćerki Yolanda je odlučila iskoristiti i za vlastiti povratak pred kamere pa upravo radi na pripremanju showa Making A Model with Yolanda Hadid” u kojem će se mlade manekenke, u pratnji svojih mama-menadžerica takmičiti za glavnu nagradu od 5 000 dolara i ugovor s prestižnom agencijom IMG.

Profimedia

U seriji će se pojaviti i Gigi i Bella, u ulozi mentorica, a jedan od članova žirija bit će slavni američki dizajner Tommy Hilfiger, s kojim Gigi Hadid blisko surađuje, piše College Candy.

Zamislite spoj “America’s Next Top Modela” i serije “Dance Moms” i dobit ćete viziju Yolandinog showa koji će s prikazivanjem početi 11.01.2018. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti