Mariah Carey: Drastična promjena slavne pjevačice

Piše: Redakcija

Pjevačica Mariah Carey nema problema s pokazivanjem svih svojih aduta. Često oblači uske i dekoltirane haljine koje dodatno ističu njezine obline. Ipak, u jednom je trenutku pretjerala i udebljala se više od 30 kilograma. Tu su joj fizičku promjenu najviše zamjerali njezini obožavatelji i pratitelji na društvenim mrežama. Pjevačica ne nosi primjerenu garderobu, već onu koja dodatno ističe njezine nedostatke.

Izgleda kako su slavnu pjevačicu brojne kritike ipak pogodile i shvatila je da se, ako ništa drugo nego radi zdravlja, mora početi hraniti zdravije i što prije skinuti nakupljene kilograme. Na zadnjim paparazzo fotografijama, ali i onima koje Mariah svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama, vidljiva je promjena na bolje. Svi ćemo se složiti da ne izgleda savršeno, ali uz još malo truda mogla bi povratiti staru liniju.

Mariah je kilograme počela nakupljati nakon što je pala u depresiju nakon prekida veze. Pjevačica i australski milijarder James Packer raskinuli su zaruke samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja. Diva je zbog toga tražila odštetu za psihičke boli. Sud je odlučio da joj Packer mora isplatiti 10 miliona dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti