Angelina Jolie sve uspješnija: Dva filma poznate glumice nominirana za Zlatni globus

Piše: Redakcija

Drugo rediteljsko ostvarenje  Angeline Jolie  puno je uspješniji od prvog pa je tako glumica za film “First They Killed My Father” dobila nominaciju za Zlatni globus. Film o ratu u Kambodži nominiran je u kategoriji najboljeg filma na stranom jeziku, a Jolie ga je režirala i producirala. S njom je na filmu radio i njen sin Madoxx, koji je u Kambodži rođen.

Uz njega je, u kategoriji za najbolji animirani film, nominiran i njen film “Breadwinner”, o djevojčici koja živi pod talibanskom vladavinom u Afganistanu, koji je Angelina  također producirala.

Što se tiče drugih nominacija, od filmova ih je najviše dobio Guillermo del Torro za “The Shape of Water”, njih sedam. Šest ih imaju filmovi”The Post” i “The Billboards”, dok u televizijskom svijetu ponovo dominiraju “Velike male laži” sa šest nominacija, “Kruna”, serija o životu britanske kraljice Elizabete II. te Netflixov hit “Stranger Things”.

Dodjela Zlatnih globusa bit će 7. januara, a dobitnici često postanu favoriti za Oscara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti