Zaruke poznatih osoba koje su obilježile 2017. godinu

Piše: Redakcija

Slavne i poznate osobe ovu godinu će pamtit po zarukama, a neki su to učinili i na tradicionalan način.

Zaruke o kojima se trenutno najviše govori su svakako one princa Harryja i Meghan Markle. Član kraljevske britanske porodice navodno je još tokom ljeta zaprosio Amerikanku Meghan, no početkom novembra je to bilo i službeno. Tek krajem mjeseca izašli su u javnost s objavom, kao i viješću da će vjenčanje biti iduće godine u maju.

No, ova godina obilježena je s još nekoliko celebrity zaruka. Također u novembru na ruci glumice Gwyneth Paltrow osvanuo je zaručnički prsten, nakon tri godine veze s TV producentom Bradom Falchukom.

Glumica Kirsten Dunst u januaru je ipak, nakon pola godine veze koju je obilježilo i nekoliko prekida, rekla ‘da’ kolegi Jesseu Plemsonu. Njena kolegica Kaley Cuoco, poznatija kao Penny iz Teorije velikog praska nije mogla zadržati suze kada joj je njen dečko Karl Cook zaprosio na njen rođendan 30. novembra. Ako zaruke završe odlaskom do oltara, to će biti Kaylein drugi brak.

Pop diva Lady Gaga i Christian Carino su također nedavno potvrdili svoje zaruke, ali usput otkrili da je prosidba “pala” tokom ljeta. Pjevačica nikada nije bila u braku, ali zato ima iskustvo zaruka s prethodnim partnerom Taylorom Kinneyjem, s kojim je prekinula u junu 2016.

Zgodni Jesse iz humoristične serije Puna kuća John Stamos, nakon dvije godine veze, kleknuo je pred djevojku Caitlin McHugh u Disneylandu.

Lijepa i 23 godine mlađa partnerica rekla je bez premišljanja “da”. Zvijezde serije Igre prijestolja Kit Harington i Rose Leslie najavili su zaruke na tradicionalan način: u nedjeljnom izdanju britanskih dnevnih novina.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti