Salma Hayek: Weinstein je prijetio da će me ubiti ako mu ne udovoljim

Piše: Redakcija

Glumica Salma Hayek  posljednja je u nizu poznatih  dama koje su posrnulog filmskog mogula Harveyja Weinsteina  optužile za seksualno zlostavljanje. U kolumni koju je napisala za The New York Times  Selma se osvrnula  na više neugodnih situacija u kojima se našla zbog Weinsteina dok su 2002. godine zajedno radili na filmu “Frida”.

– Odbila sam ideju da se zajedno tuširamo. Rekla sam mu “ne” kada je predložio da me gleda dok se tuširam. Rekla sam “ne” kad me htio izmasirati – napisala je, između ostalog, poznata glumica i dodala kako jo je Weinstein jednom i prijetio da će je ubiti nakon što je odbila da ispuni njegov zahtjev.

U članku se prisjetila uzbuđenja kada je potpisala ugovor s Weinsteinom, ali i muke kroz koju je prolazila kada je htjela izvući sebe i svoj film iz ugovora s njegovom kompanijom.

– Pokušavala sam to riješiti preko advokata, ali ne tužbom za seksualno zlostavljanje, već s argumentom da nema “dobre vjere” u suradnji – otkrila je.

Tvrdi da joj je dao listu “nemogućih zadataka s kratkim rokovima” kako bi se “oprao” od krivice u pravnom smislu. Kada je snimanje počelo, zlostavljanje je prestalo, ali su ostali zahtjevi samo rasli.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti