Ella Dvornik: Mlada mama odgovorila na kritike fanova

Piše: Redakcija

Poznata blogerica Ella Dvornik je prije mjesec dana rodila kćerku Bali, a već je naišla na kritiku fanova zbog toga što objavljuje mnogo fotografija svoje mezimice. Upravo to je bio povod da mlada mama svima odgovori na pitanje zbog čega toliko često fotografiše svoje dijete i to dijeli sa svima.

– I dok sam prelistavala stranice shvatila sam da mi je mobilni pun fotki Bali. Ušla sam u klub tih ljudi. Koliko god ljudi danas imaju nešto protiv svog tog silnog fotkanja, ja ipak mislim da je super da imaš tako hiljadu svojih fotki i videa dok si bio mali. Sada sve imamo na dlanu. Ceo svijet i sve ljude – napisala je Ella.

Ona je  objasnila i kako  gleda na svoje fotografije koje su je sada podsjetile na lagan period života.

– Izgledala sam na fotkama opušteno, mogla sam da radim šta sam htjela. Mogla sam spontano da sjednem na avion i odem bilo gdje. Sad ne mogu ni na kiosk da odem, a da ne spremam torbu i sklapam kolica. Mogla sam da vidim svoju promjenu iz djevojke u ženu, sve promjene svojih stilova oblačenja, velike životne prekretnice, bitne datume – otrkila je Ella kako ona vidi sve to i poručila svima da se fotkaju što više kako bi im uspomene zauvijek ostale zablježene.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti