Šuška se, šuška: Evo ko bi mogao dizajnirati vjenčanicu Meghan Markle

Piše: Redakcija

Buduća supruga princa Harryja (33) veoma je zadovoljna preporukama salona ljepote Victorije Beckham i zahvalna joj je što ju je upoznala s novim prijateljima, kazao je izvor blizak američkoj glumici Meghan Markle (36).

Markle i Victoria Beckham (43) zbližile su se i svakodnevno se dopisuju.

Supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama (42) budućoj je članici kraljevske porodice dala popis ekskluzivnih salona, a Meghan joj u potpunosti vjeruje.

Victoria je glumici preporučila tretman lica u salonu koji košta više od 1.300 KM, a na njega mogu doći samo oni koji su na popisu.

Modna dizajnerica je holivudskoj glumici također pronašla i najbolji frizerski salon.

Šuška se da bivša Spajsica silno želi dizajnirati Meghaninu vjenčanicu za svadbu u maju 2018. godine.

– Victorija je veoma pametna poslovna žena. Svjesna je da ako pridobije Meghanino povjerenje, to će biti pobjeda za nju i njen modni brend – rekao je izvor za jedan britanski časopis.

Meghan će svoju prvu službenu posjetu Buckinghamskoj palati imati na predbožićnoj večeri. Tada će prvi put upoznati Harryjevu širu porodicu.

Tokom praznika princ i glumica živjet će s princom Williamom i njegovom suprugom Kate.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti