Dwayne Johnson dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih

Piše: Redakcija

Američki glumac Dwayne Johnson, uz to  što je proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svijetu i smatra se najbolje plaćenom zvijezdom, dobio je još jedno priznanje – zvijezdu na holivudskom Bulevaru slavnih. Igrač američkog fudbala, pofesionalni rvač i potom glumac, prisustvovao je otkrivanju zvijezde u prisustvu partnerke Lauren Hashianand i dvogodišnje kćerke Jasmine.

Johnson je rekao novinarima  da je zvijezda  nagrada za njegov dugogodišnji rad i dodao da će 2018. godine biti 18 godina od njegovog prisustva u Hollywoodu ali i rada “s mnogo znoja i krvi”, posebno u rvanju.

On je po mnogima jedan od najvećih profesionalnih rvača svih vremena. Svojim harizmatičnim nastupima i intervjuima postao je jedan od najpopularnijih rvača. Osvojio je brojne svjetske, interkontinentalne i teg titule a ubrzo je postao i glumac, pretežno u američkim blok-basterima. Igrao je filmovima “Povratak mumije”, “Kralj škorpion” i “Dobrodošli u džunglu”, kao i u televezijskim serijama “Vesele sedamdesete” , “Porodičan čovjek” i “Hana Montana”.

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 13: Actor Dwayne Johnson, Jasmine Johnson and singer Lauren Hashian attend a ceremony honoring Dwayne Johnson with the 2,624th star on the Hollywood Walk of Fame on December 13, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti