Činjenice koje niste znali o kultnoj seriji “Sex and the City”

Piše: Redakcija

Iako se popularna HBO-va serija “Sex and the City” reprizirala nebrojeno puta, neke stvari ni najvjernije obožavateljice nisu uočile. Donosimo činjenice koje znaju samo rijetki.

1. Razlog zbog kojeg Carrie voli odjeću 

Glavnu junakinju viđali smo u raznim modnim kombinacijama koje su gledateljice obožavale. Ipak, Carrie koju je tumačila Sarah Jessica Parker nikad nismo vidjeli golu. Razlog je to da je Parker potpisala ugovor u kojem piše da se neće pojaviti gola u seriji.

2. Sve Mirandine naušnice su na klipsu 

Glumica Cynthia Nixon  koja glumi Mirandu nema probušene uši, niti ih je namjeravala probušiti pa se filmska ekipa morala pobrinuti da joj nabavi naušnice na klipsu.

3. U seriji je trebala glumiti Victoria Beckham 

Ponuđena joj je uloga, ali ju je morala odbiti jer je tada bila na turneji sa svojom grupom Spice Girls.

4. Uvijek drugačija odjeća

Krpice i modne kombinacije u epizodama su drugačije, odnosno niti jednom se u seriji nije pojavila ista odjeća. Ipak, postoji izuzetak. Carrie je u posljednjoj epizodi nosila krzneni kaput koji je imala na sebi i u prvoj epizodi.

5. Ljubav prema štiklama 

Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall  u visokim potpeticama provodile su cijeli dan, a Kim je jednom izjavila da se više osjeća kao Samantha kada ih nosi. Naime, u njima je bila i kad nisu snimali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti