James Corden dobio kćerku: Supruga ga spriječila da joj da ime Beyonce

Piše: Redakcija

Komičar James Corden je nekoliko sedmica prije termina postao  otac kćerkice koju je, otkriva, htio nazvati po pjevačkoj divi Beyonce no u tome ga je zaustavila  supruga.

– Svi znate kako ta scena izgleda. Prvi puta smo je uzeli, plačem ja, plače supruga, plače beba, a na to nam prilazi doktor i pita kako će se zvati. Ja na to kroz suze grgljam i kažem: “Beyonce”. Mojoj ženi to nije bilo zabavno, morao sam trčati na drugi kraj sale jer je sestra to ime već počela upisivati u formular – rekao komičar James Corden.

– Iznenadila nas je, mislilo sam da će biti u terminu. Mi na razgovoru kod ginekologa, a ja uopšte ne znam kako da doktoru kažem da su Owen Wilson i Seal na putu prema studiju. Mislim da je doktor uvjeren da sam šupak. Sva sreća da me zamijenio moj dragi prijatelj Harry Styles – ispričao je Corden koji je pet godina u braku s Juliom Carey.

Par već ima sina Maxa i kćerku Karey.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti