Azra i Malak Regency Hotel vas daruju: Tri vaučera za wellness i spa tretmane

Piše: Redakcija

Kraj godine se približio, pa nam je relaksacija sve potrebnija. U saradnji s Malak Regency Hotelom, odlučili smo da vas za kraj godine darujemo s tri vaučera za wellnes i spa tretmane u ovom hotelu.

Ako baš vi osvojite ovaj vaučer, moći ćete uživati i opustiti se u Turskom kupatilu, sauni ili zaplivati u prostranom bazenu. Neodoljiva mješavina blagih mirisa, specifičan i opuštajući ugođaj Wellness & Spa centra hotela Malak Regency probudit će sva vaša čula.

Jedan vaučer vrijedi za dvije osobe, a ako ga želite osvojiti potrebno je da lajkate “Azra Magazin”  i “Malak Regency Hotel” Facebook stranice, podijelite članak i ispod njega u komentaru označite osobu s kojom biste iskoristili vaučer. Imena tri sretna dobitnika bit će objavljena u petak, 22.12.2017., u 12 sati, na www.azra.ba.

Malak Regency Hotel pratite i na njihovoj web stranici www.malakregency.ba

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti