Koje su to photoshop katastrofe obilježile 2017. godinu

Piše: Redakcija

Iako svi žele biti poput njih, one to same očigledno ne žele. No nisu sve slavne dame krive za svoje photoshop katastrofe, neke od njih bile su samo žrtve, no svejedno su njihove loše retuširane fotografije obilježile ovu godinu:

Desna ruka Kris Jenner 

Mozak iza operacije Kardashian, mama Kris, baš kao i ostatak porodice, na Instagramu često reklamira raznorazne proizvode. No fotografija kojom je u junu reklamirala čaj za mršanje, je bila photoshopirana, a odala ju je desna ruka. Ako ste na prvi pogled bile ljubomorne na njene čvrste i lijepo oblikovane bicepse, pogledajte malo bolje i vidjet ćete da drvena greda iza nje izgleda neobično zakrivljeno. Iako je neko obavio dobar posao na ruci, promakla mu je tipična photoshop greška koju je javnost odmah uočila.

Kosa Selene Gomez 

selena.jpg - undefined

Da, čak se i lijepa Selene koristi photoshop trikovima, za malo drugačije svrhe. Za razliku od većine poznatih dama koje na fotkama stanjuju noge i struk, peglaju bore i povećavaju stražnjicu, Selena je photoshopom poželjela svojoj kosi dodati još volumena. Ipak, možda nije sama kriva za tu katastrofu jer fotografiju je na Instagramu objavio njen frizer.

Ten Kim Kardashian 

View this post on Instagram

KKWBEAUTY.COM is now live!!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian našla se pod linčem javnosti zbog promotivnih fotografija za svoju beauty liniju na kojima je, i više nego očigledno, potamnila svoju kožu. Ipak, zvijezda se branila da je prije toga bila na sunčanju, no poslije je ipak priznala grešku i ispravila je.
Grudi Emily Ratajkowski 
Slikovni rezultat za Emily Ratajkowski photoshop
Prekrasna manekenka bila je zvijezda septembarskog izdanja francuskog časopisa Madame Figaro i požalila zbog te odluke jer su joj na fotografijama smanjili grudi. Uz to su joj i povećali usne, a Emily je sve to saznala tek kada je časopis bio pušten u prodaju te ih je javno prozvala za photoshop na svom Instagramu.
Bila sam jako razočarana kada sam vidjela da su mi usne i grudi photoshopirane na naslovnici časopisa. Nadam se da će modna industrija više prestati pokušavati popraviti stvari koje nas čine jedinstvenima i početi slaviti individualnost.
Frizura Solange Knowles 
Slikovni rezultat za solange knowles photoshoot hair
Sestra slavne Beyonce također je bila žrtva photoshopa. Solange je u oktobru krasila naslovnicu časopisa London Evening Standard gdje su joj photoshopirali kosu, odnosno potpuno izbrisali najzanimljiviji dio frizure. Pjevačica je odmah javno reagirala i na svom Instagramu objavila originalnu fotografiju uz stihove iz vlastite pjesme Don’t touch my hair (ne diraj mi kosu).
Trbuh Khloe Kardashian 
Slikovni rezultat za khloe kardashian photoshop fail by the pool
Posljednja Kardashianka na listi je Khloe koja, očito, još od oktobra manje-više uspješno drži podalje od javnosti bilo kakve informacije o svojoj trudnoći. A kada kažemo “manje-više” mislimo i na ovu photoshop katastrofu koja je dodatno uzburkala glasine jer je Khloe vidno uređivala fotku i to oko svog trbuha, a odala ju je zamagljena ruka njenog dečka Tristana Thompsona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti