Taylor Swift ima i svoju nježnu stranu

Piše: Redakcija

Mlada pjevačica Taylor Swift stalno je prisutna u medijima, pa iako su svi mislili kako je imuna na negativne komentare u medijima to ipak nije tako.

Njen prijatelj Todrick Hall za strane medije izjavio kako je Taylor jako osjetljiva na kritike.

– Neki dan smo bili kod prijateljice i Taylor je pričala o komentaru koji joj je neko ostavio, a njena se energija potpuno promijenila. Ona je vrlo osjetljiva i skromna djevojka koja želi da svi budu zadovoljni njenim radom – rekao je Hall.

View this post on Instagram

#reputation is out. Let the games begin.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Dodao je i kako smatra da je njena strast i skromnost ono što je čini tako sjajnom u pisanju pjesama s kojima se ljudi mogu poistovjetiti.

– Kada se nešto loše dogodi, Taylor je jako, jako uzrujana i pogođena – dodao je.

Osim toga, Hall je rekao kako je Taylor sa svojim novim dečkom, britanskim glumcem, 26-godišnjem Joeom Alwynom sretnija nego ikada prije, a i on je zadovoljan njenim izborom.

– Znala je imati momke s kojima nisam mogao uopće normalno komunicirati. Sada je jako sretna, a to se vidi i po njenom stavu. Puna je samopouzdanja i jako sam sretan zbog nje – zaključio je Hall koji jedva čeka Taylorinu muzičku turneju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti