Severina otkrila šta želi u novoj godini: Želim sebi put u toplije krajeve i jednu slatku bebicu

Piše: Redakcija

Na izmaku godine, koja joj je donijela rekordne uspjehe singlova „Otrove“, „Kao“, i „Mrtav bez mene“, Severina se ipak najviše raduje ukrašavanju doma i jelke sa svojim sinom Aleksandrom, koji joj je središte svijeta, kao i voljenim suprugom Igorom u kojem, kako ističe, ima ljubav, prijatelja i oslonac.

U kakvom raspoloženju i gdje provodite ove praznične dane?

– Od moje prve kuglice koju sam stavila na jelku kad sam bila mala, valjda od tog trenutka se ta kuglica zauvijek utisnula u moj DNK, od tada mi je vrijeme Božića najljepše doba godine. Po tome se uopšte ne razlikujem od sve ostale djece, velike i male. U doba Božića svi nekako ponovo postajemo djeca. Kačimo kuglice i balončiće na grane i kolektivno slavimo rođendan čovjeka koji se iskupio za nas…

Praznike će provesti u krugu najbližih, a godinu će ispratiti koncertom u Budvi na kojem nastupa sa svekrom Draganom Kojićem Kebom kojeg uskoro možda razveseli i prinovom.

– Osim svetog trojstv; zdravlje, sreću i ljubav, želim sebi put u toplije krajeve i jednu slatku bebicu – rekla je Severina koja nedavno proslavila drugu godišnjicu braka sa suprugom Igorom Kojićem.

– Kad pomislim da ne može više da me oduševi uvijek se prevarim. U njemu imam i ljubav i prijatelja i oslonac i sve ono što muškarca čini muškarcem – zaključila je pjevačica u intervjuu za hrvatski magazin Story.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti